Algemene voorwaarden Elektrisch Rijden Coach

Elektrisch Rijden Coach is een pakket van dienstverlening met betrekking tot elektrisch rijden. De Elektrisch Rijden Coach is een product van New Hippy.

Instapservice

De dienstverlening bevat: Voorlichting over elektrisch rijden, items en apps die je daarbij nodig kan hebben. Voorlichting over functies van de auto die specifiek te maken hebben met elektrisch rijden.

De Instapservice wordt geleverd in de eigen elektrische auto. Na de Instapservice geeft Elektrisch rijden coach graag informatie, maar niet als onderdeel van de Instapservice dienst. Je kan na de rit geen aanspraak maken op informatie als onderdeel van de Instapservice.

Overstap service

De dienstverlening bevat: advies geeft over een passende keuze van de auto, bij benadering een overzicht geeft van de financiële impact van een auto, informatie geeft over laadinfrastructuur, informatie geeft over de in gebruik name van de auto en bijbehorende apps.

Je blijft zelf verantwoordelijk wanneer je het advies opvolgt van de Elektrisch rijden coach.

Algemeen

Ben je ondanks alle inspanningen van Elektrisch Rijden Coach niet tevreden over de dienstverlening. Bel dan met de Elektrisch rijden coach, dan bespreken we hoe we je tevreden en blij kunnen maken.