De Elektrisch Rijden Coach helpt MKB-ers, DGA’s en ZZP-ers overstappen naar een elektrische auto, door middel van praktisch advies en voorlichting. Met één consult ben je up-to-date over elektrische rijden.

 

Event - introductie elektrisch rijden

Overstapservice ZZP / DGA

3 Diensten_Pagina_4.png

Onafhankelijk en eerlijk advies bij overstappen naar elektrisch rijden. Compleet overzicht belastingvoordelen, financiële doorberekening, keuze passend model en praktisch advies bij in gebruik name.

3 Diensten_Pagina_2.png

Gemakkelijk een succesvol overstappen met het bedrijf op elektrisch auto’s, daar hoort uitleg en instructie bij. Experience Event met rij- ervaring, uitleg over laden, actieradius en laadpaal apps, geheel georganiseerd door de Elektrisch Rijden Coach.

 

Waarom Elektrisch Rijden Coach

Als ondernemer weet je hoe waardevol tijd is. In half uur ben je helemaal op de hoogte van alle voor- én nadelen van het elektrisch rijden. De Elektrisch Rijden Coach is een onafhankelijke ervaringsdeskundige die je niet alleen alles over elektrisch rijden kan vertellen, maar ook een eerlijk en belangeloos advies geeft.

Welke meerwaarde biedt de elektrisch rijden coach?

Ludo van bedrijf inQuisitive vertelt over zijn ervaring bij de dealer en wat de toegevoegde waarde is van de informatie van de Elektrisch Rijden Coach.

 
 

Veelgestelde vragen

Hoe ver kan je rijden? Hoe werkt het “tanken”? Allemaal vragen die je eerder niet had over een auto. De Elektrisch Rijden Coach beantwoordt vragen vanuit eigen ervaring en is onafhankelijk.

Dikke Tip

De onverwachte voordelen van elektrisch rijden waar niemand het over heeft!

Maar die je toch maar mooi krijgt met een elektrische auto. Lees alle voordelen.

 
 

WIE IS DE ELEKTRISCH RIJDEN COACH?

Ik ben Danielle en al ruim 4 jaar enthousiast ambassadeur van elektrisch rijden. Het begon toen ik zelf duurzamer wilde leven. Met een elektrische rijden verklein je je CO2-voetafdruk enorm. En daar hoef je niet veel voor te doen, daar hou ik van.

Vorig jaar organiseerde ik de Elektrisch Rijden Rally naar Barcelona, gewoon om te kijken of het kan. En: suprise, surprise: het kan! Dus wil je weten wat elektrisch rijden inhoudt, dan praat ik je graag bij. Maar liever laat ik het je ervaren. Want dan merk je zelf hoe leuk het is.