WIE IS DE ELEKTRISCH RIJDEN COACH?

Ik ben Danielle en al ruim 4 jaar enthousiast ambassadeur van elektrisch rijden. Het begon toen ik zelf duurzamer wilde leven. Met een elektrische rijden verklein je je CO2-voetafdruk enorm. En daar hoef je niet veel voor te doen, daar hou ik van.

Vorig jaar organiseerde ik de Elektrisch Rijden Rally naar Barcelona, gewoon om te kijken of het kan. En: suprise, surprise: het kan! Dus wil je weten wat elektrisch rijden inhoudt, dan praat ik je graag bij. Maar liever laat ik het je ervaren. Want dan merk je zelf hoe leuk het is.

 
 

Partners

De Elektrisch Rijden Coach werkt met deze partners samen.

 
 
ecrent-logo.jpg

EC-Rent

Electric Car Rent verhuurt exclusief elektrische auto’s en is uniek in Nederland. Zij verzorgen de auto’s voor evenementen, trouwerijen en de Elektrisch Rijden Coach. Hun missie is iedereen de mogelijkheid te bieden om op een leuke manier kennis te maken met de elektrische auto.

www.ec-rent.nl

 
Schermafbeelding 2018-10-25 om 12.07.07.png

Mijn Domein auto

Mijndomein Auto is een de leasemaatschappij zonder gedoe. Eenvoudig instappen en all-in overeenkomsten zonder kleine lettertjes. Mijndomein Auto verzorgt de Nissan Leaf van de Elektrisch Rijden Coach.

www.mijndomeinauto.nl