Tijdens een proefrit in de Tesla krijg je uitleg hoe je zo goedkoop mogelijk elektrisch rijdt. Regelingen en subsidies worden begrijpelijk uitgelegd en een indicatie van jouw voordelen worden voorgerekend. Je maakt kennis met het gemak en rijcomfort van de Tesla. Een voorproefje hoe je met een Tesla Subsidie Slurpt ;-) Lees ook het blog: “Elektrisch rijden: wachten op het juiste moment kost je geld”

 

Proefrit Tesla 99,- (ex btw) 

  • Proefrit 1-uur

  • Uitleg financiële voordelen

  • Berekening financiële voordelen

  • Uitleg elektrisch rijden; laden, actieradius, batterij.

  • Antwoord op jouw vragen

Hoe werkt het?

Je gaat samen proefrijden, jij aan het stuur. De coach praat je tijdens de rit bij over regelingen en subsidies en een indicatie van jouw voordelen. Je maakt kennis met het gemak en rijcomfort van de Tesla. In één uur ben je helemaal up-to-date. Je krijgt antwoord op al jouw vragen en een onafhankelijk advies. De proefrit is met een Tesla Model S of X.

 

P.S. Vind je subsidies saai!? Wil je gewoon lekker rijden in de Tesla plus de broodnodige uitleg over elektrisch rijden krijgen, dat kan ook!

Tijden

09:30-10:30

11:00-12:00

12:30-13:30

14:00-15:00

15:30-16:30

Data*

Tesla “Slurp-Subsidie” 10-daagse

12 t/m 21 november


Plaats

LEIDEN / ROTTERDAM

*Wil je een andere datum en tijd? Boek dan de Proefrit-Plus en dan wordt je voor de deur opgehaald.

kortingscode

Na afloop ontvang je een kortingscode om de Tesla één of meerdere dagen te huren.


Waarom proefrit met de Elektrisch Rijden Coach?

elektrisch rijden coach.png

Als ondernemer weet je hoe waardevol tijd is. In één uur ben je helemaal op de hoogte van alle financiële voordelen van het elektrisch rijden. De Elektrisch Rijden Coach is een onafhankelijke ervaringsdeskundige die je eerlijk en belangeloos advies geeft. En dat is precies het verschil met een proefrit bij de dealer.