Onverwachte voordelen van elektrisch rijden

Voordelen die de Elektrisch Rijden Coach de afgelopen jaren heeft gehoord en onderschrijft:

Nooit meer een hellingproef doen. De bediening van EV is identiek aan een automaat. Wanneer je op een helling staat houd je de rempedaal ingedrukt en rijd je eenvoudige weg door “gas”pedaal te gebruiken. Je rolt hierbij niet achteruit.

Nooit meer tanken bij een benzinestation. Dit is vooral bij vrouwen een veelgehoord voordeel. Buiten dat de handeling als vervelend wordt ervaren, scheelt het ook tijd omdat er vooral thuis wordt geladen wanneer de auto voor de deur staat.

De parkeerplekken bij een laadpaal zijn vaak als enigste vrij in drukke stedelijke gebieden en dan is dit een enorm fijn voordeel.

De auto is stil, heel stil. Dit geeft veel rijcomfort en zorgt ervoor dat je uitgeruster op bestemming komt.

Nooit meer schakelen. Je zet de Auto slecht in de stand Drive en dan hoef je alleen nog maar gas te geven of te remmen

Lekker een voorverwarmde auto in de winter. Wanneer de auto is aangesloten op stroom, kan je voordat weggaat de auto voorverwarmen via de app die bij de auto zit. Dus nooit meer in een koude auto in de winter. En de ramen zonder ijs!

Eenvoudige en lichte besturing. Dit moet je zelf ervaren om te weten wat het is. Het draagt bij aan rijcomfort en zorgt ervoor dat je uitgeruster op bestemming komt.